Aktuelt om HiØ - Side 4

Publisert 12. aug. 2022 11:37

At vaksiner inneholder en mikrochip eller gift, at korrupte samfunn med onde hensikter står bak og at vaksinen i seg selv kan føre til en rekke sykdommer, er noe av det som blir spredt av feilinformasjon om Covid-19 vaksinen i sosiale medier og som bidrar til mange ikke vil ta vaksine.

Bilder av studenter ved campus Fredrikstad, studiestart 2019.
Publisert 25. juli 2022 11:00

– Det er gledelig at vi har mange kvalifiserte søkere. Nå gleder vi oss til å ta imot studentene våre fysisk på campus og til en normal studiehverdag etter to år med pandemi, sier en fornøyd rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen ved Høgskolen i Østfold.

Tallene fra årets opptak ble offentliggjort av Samordna opptak (SO) i dag.

Jo Ese, foran studiested Halden
Publisert 17. juli 2022 23:42

Det er med stor og dyp sorg og fortvilelse jeg har mottatt budskapet om at tidligere prorektor, førsteamanuensis i organisasjon og ledelse, Jo Ese har gått bort, bare 45 år gammel.

Bildet viser fire festkledde avgangsstudenter på en av seremoniene i Fredrikstad.
Publisert 20. juni 2022 10:13

Hundrevis av studenter ved HiØ har i løpet av juni fullført studiene sine her hos oss. Vi ønsker dere alle lykke til på veien videre og takker for at dere valgte å studere her hos oss. 
 

Høgskolestyrets medlemmer under behandling av saken om opprettholdelse av to campus.
Publisert 16. juni 2022 10:30

Høgskolestyret har behandlet saken om fremtidig lokalisering av høgskolens campuser, og høgskolestyret vedtok å beholde dagens to campus.

Publisert 27. apr. 2022 11:04

Det er flere som ønsker å ta lærerutdanningen ved Høgskolen i Østfold for å undervise elever i grunnskolen. Det viser opptakstallene for høyere utdanning som ble offentliggjort i dag.