Aktuelle saker - Side 5

Her ser vi flere bilder av deltakerne på dagens studieseminar ved Høgskolen i Østfold
Publisert 6. feb. 2020 15:15

Mer samarbeid! Økt aktivitet! Bedre studentbyer! Dette var tre sentrale tema på studieseminaret 6. februar ved Høgskolen i Østfold. Ordførerne fra begge vertsbyene var blant de mange deltakerne.

Bildeutklipp av plakat for Coronavirus
Publisert 6. feb. 2020 13:50

Høgskolens studiesteder i Halden og Fredrikstad er åpne for studenter og ansatte. Smittevernsreglene må fortsatt følges, og alle må bidra for å stoppe spredningen av koronasmitte.

Ansatte må også se egne nettsider med retningslinjer. Som gjest forholder du deg til informasjon ved inngangspartiene på våre studiesteder, og til informasjon gitt i Servicetorget når du kommer.

Denne illustrasjonen samler flere foto fra lærerstudentenes praksisuke i Halden og Fredrikstad.
Publisert 5. feb. 2020 13:37

Denne uka har 94 lærerstudenter fra Høgskolen i Østfold ansvar for all undervisning ved Gimle skole i Halden og Haugeåsen ungdomsskole i Fredrikstad.

Publisert 29. jan. 2020 10:25

Studentene på Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold skiller seg klart positivt ut og studiet oppnår høyere resultater på alle hovedområder i NOKUT sin undersøkelse Studiebarometeret som ble offentliggjort i dag. 

Publisert 21. jan. 2020 10:06

– Det viser at interessen og rekrutteringsgrunnlaget til en fremtidig doktorgradsutdanning ved Høgskolen i Østfold er stor, sier rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen. Forrige uke fikk han se nærmere på ett av prosjektene som er sentral i satsingen «det digitale samfunn» ved høgskolen; bruk av VR for barn med autisme. 

Publisert 3. jan. 2020 10:00

Årets første utdanningsmesse arrangeres i lokalene til Høgskolen i Østfold tirsdag 7. og onsdag 8. januar. På åpningsdagen holder Andreas Wahl, kjent fra NRKs TV-serie «Folkeopplysningen», ett av de 36 åpne foredragene på messen.

Publisert 20. des. 2019 14:00

I 2021 tar Høgskolen i Østfold i bruk nye lokaler som nå er under oppføring ved siden av Smia i Fredrikstad. Den store nye bygningen vil i 3. etasje gi plass både til Idrettsmedisinsk testlaboratorium og et topp moderne Senter for simulering og innovasjon.