Bachelorstudium i barnehagelærerutdanning, heltid

Fakta om programmet

Studiepoeng:
180
Studiets varighet:
3 år
Studiestart:
Høst 2022
Undervisningsspråk:
Norsk
Studiested:
Halden
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
20. april
Semesteravgift:
NOK 800

Ønsker du å bidra til at enkeltbarn kjenner omsorg, trygghet, tilhørighet og anerkjennelse? Har du lyst på en profesjonsutdanning med lederansvar?

Barnehagen trenger gode rollemodeller som fremmer kjønnsmangfold og kulturelt mangfold med respekt for menneskeverd. Til deg som ønsker å arbeide med barn, foresatte og kollegaer i barnehagen: Velkommen som barnehagelærerstudent ved HIØ!

Studenthistorier

  • Pegah Sobbi studerer barnehagelærer ved Høgskolen i Østfold Personlighet som passet godt til barnehagelærer 29. mars 2021

    Pegah tok sitt studievalg med utgangspunkt i personlige egenskaper. I dag studerer hun Bachelorstudium i barnehagelærerutdanning ved Høgskolen i Østfold og har ambisjoner om både videre masterstudier og ta del i aktiv forskning i fremtiden.

  • Cathrine M. Jensen studerer barnehagelærer ved Høgskolen i Østfold. Praksis og studiet har åpnet en helt ny verden 29. mars 2021

    Cathrine elsker å jobbe med både små og store mennesker og liker å bli utfordret i en variert hverdag. Gjennom praksis og studiet i Bachelorstudium i barnehagelærerutdanning ved Høgskolen i Østfold får hun nettopp dette og har i tillegg åpnet en helt ny verden i å se hvilke muligheter barn har.

  • Cecilie Lauritzen studerer barnehagelærer ved Høgskolen i Østfold. Assistentjobben motiverte Cecilie til å ta en barnehagelærerutdanning 18. mars 2021

    Som barnehageassistent savnet Cecilie Lauritzen den faglige tyngden og bestemte seg for å utdanne seg til barnehagelærer. Nærhet til hjemstedet og familien var avgjørende, da hun valgte å studere ved Høgskolen i Østfold.

Kontakt

Studieprogramansvarlig
Fakultet for lærerutdanninger og språk.
Programleder Joran Langvik