English version of this page

Om høgskolen

Remmen

Tall og fakta

 • Høgskolen i Østfold tilbyr over 100 studier
 • Vi holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad
 • Her har vi samlet omlag 7.700 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger
 • Å ta deler av studier i utlandet, er det gode muligheter til
 • Lære mer: HiØ VIDERE tilbyr etter- og videreutdanninger

Kontakt

Sentralbord (+47) 69 60 80 00
Åpningstid servicetorget:
Mandag - fredag kl. 08:00 – 15:45 (15:00)
Se også fakturaadresse, organisasjonsnummer m.m.

Organisasjon

Kvalitetssystem for utdanning

Kvalitetssystemet skal bidra til at høgskolen når de mål om utdanningskvalitet som er fastsatt gjennom gjeldende lovgiving og gjennom Strategisk plan for HiØ.

HMS

Sikkerthet og beredskap, fysisk og psykososialt arbeidsmiljø og organisering av HMS arbeid. Hva gjør du om noen trenger førstehjelp/hjertestarter eller lignende.

Ledige stillinger

Bli vår nye kollega!

Se alle våre spennende stillinger.

Finn fram

Bygninger, adresser, områder og kart

Styringsdokumenter og rapporter

Strategisk plan, aktivitetsplaner, styringsdokumenter, årsrapporter og årsmagasin. 

Presse

 • Pressekontakter ved HiØ
 • Pressebilder
 • Presseartikkel

Samarbeid med oss

Høgskolen i Østfold tar på seg oppdrag for næringsliv og offentlig virksomhet når det gjelder studier, kurs, forskning og utviklingsarbeid.

Campusutvikling

Planer, dokumenter og høringer for Campusutviklingsprosjektene i Fredrikstad og Halden

Aktuelt

 • Trond Delbekk, Værste AS og direktør for støttetjenester ved HiØ Carl Morten Gjeldnes Feiret SimFredrikstad sammen med samarbeidspartnere 22. okt. 2021

  Mange samarbeidspartnere og sentrale aktører har bidratt til realiseringen av SimFredrikstad. Denne uken ble de invitert til åpningen av det som er en av høgskolens aller største satsinger.

 • Bildet viser Beate Lund. Nominert til prisen Årets barnehageinspirator 2021 21. okt. 2021

  Beate Lund er høgskolelektor i pedagogikk ved barnehagelærerutdanningen ved Høgskolen i Østfold og en av fem finalister til prisen Årets barnehageinspirator 2021.

 • 40209703783_bc89b3ac2d_o Dette betyr Statsbudsjettet 2022 for Høgskolen i Østfold 13. okt. 2021

  Forslag til statsbudsjett for 2022 ble lagt frem av regjeringen 12. oktober. I forslaget tildeles Høgskolen i Østfold kr 781,9 millioner. I forslaget er det gjennomført et kutt på kr 16,2 millioner på grunn av en omlegging av hvordan statlige enheter belastes fra Statens pensjonskasse.

 • Dette illustrasjonsbildet viser flere foto fra månedens forestilling ved Akademi for scenekunst. Aktuelt om scenekunst 5. okt. 2021

  1. desember er søknadsfrist for to masterstudier ved Akademi for scenekunst. Her har høgskolens bachelorstudenter i skuespill og scenografi endelig fått spilt i Black Box normalt for publikum igjen.

 

Ønsker du å tilsette noen av våre studenter?

Skjermdump - nettside for karriere.I samarbeid med Graduateland, tilbys det en egen portal hvor arbeidsgivere kan lete etter studenter. På denne siden kan bedrifter gratis publisere ledige stillinger som kanskje matcher akkurat sin bakgrunn. Studenter kan opprette en profil på nettsiden, så får de varsler når stillinger som passer seg blir publisert. 

Ønsker du offisielle HiØ-produkter?

Skjemdump - Nettbutikk profilartikler

Er du en student som ønsker et minne fra studietiden eller en ansatt som ønsker HiØ-produkter også til bruk på fritiden? Se utvalget av alle våre fine HiØ-produkter i nettbutikken (privat).

Er du en ansatt som trenger å bestille HiØ-produkter i jobbsammenheng og i regi av HiØ? Gå til mer informasjon om nettbutikk for ansatte (jobb HiØ).