Aktuelt

Sarah Naomi Lunner, Studentleder 2021/2022
Publisert 28. mai 2021 12:31

Nytt arbeidsutvalg og større fokus på tilrettelegging

Den 20.mai valgte Studentparlamentet ved Høgskolen i Østfold sitt nye arbeidsutvalg.

 

Studentleder for studieåret 2021/2022 er Sarah Naomi Lunner. Nestleder er Kristin Annabella Kristiansen. Christine Ruud blir Velferds- og læringsmiljøansvarlig.

Publisert 2. mars 2021 12:39

Det er lett å gå seg vill i jungelen av forkortelser på ulike styrer, råd og utvalg. Vi har derfor laget denne guiden som kan hjelpe deg til å sortere virrvarret av akronymer som brukes på Høgskolen i Østfold.

Mennesker foran solnedgang
Publisert 13. jan. 2021 12:27

Avspark for studentparlamentet ved HiØ ble avholdet lørdag 9. januar og søndag 10.januar, digitalt på zoom. 

Bilde av en kaffekopp med teksten skal det være en digital kopp kaffe?
Publisert 12. jan. 2021 18:54

Bli kjent med studentrepresentantene i studentrådet ved din avdeling, arbeidsutvalget og studentleder. Kom innom og snakk om ulike saker som opptar deg, klassen din eller andre medstudenter. Du kan også ta en kaffekopp og bare skravle om hva som helst, eller du kan bli med på arbeidet med resolusjoner. Hver kontortid har et tema, men vi tar innspill på alt fra stort til smått.

 

Publisert 3. feb. 2020 01:13

I forrige uke var jeg, utdanningskvalitetsansvarlig og læringsmiljøansvarlig, på NOKUTs konferanse: (Re)vurdering. Her ble det gjort rede for resultatene fra Studiebarometeret 2019, samt ulike måter å vurdere på, undervise på og jobbe på i akademia.

Det er ikke store endringer fra resultatene fra foregående år, og alt i alt så er studentene tilfreds med studieprogrammet sitt. Samtidig så er det alltid variasjon og et stort sprik mellom de studiene med de mest fornøyde studentene og de minst fornøyde. Det som studentene unisont i hele Norge forøvrig svarer mindre bra på er tilbakemelding og det er medvirkning.

bilde av nye medlemmer av studentparlamentet
Publisert 23. jan. 2020 18:32

Den første helgen i januar arrangerte arbeidsutvalget i Studentparlamentet Avspark og opplæring av nye studenttillitsvalgte i studentråd.