Endelig på plass!

- Endelig er vi klare, sier Jens-Petter Berget. Han har siden april i år vært leder for "Ny informasjonsløsning" - høgskolens felles internett- og intranettprosjekt i 2003. I natt ble det lite søvn for Jens-Petter med flere. Også Studentsamskipnaden og Studentorganisasjonen i Østfold kan i dag publisere sine nye nettsider samtidig med Høgskolen i Østfold - og med samme verktøy. Et unikt og stort fellesløft!
1068634880.pjpeg

Utgangspunktet er helt klart: Høgskolen i Østfold skal via helt nye internettsider gi studenter, ansatte og publikum et best mulig grunnlag for god informasjon, service og kommunikasjon.

- Endelig er vi klare, sier Jens-Petter Berget. Han har siden april i år vært leder for "Ny informasjonsløsning" - høgskolens felles internett- og intranettprosjekt i 2003. I natt ble det lite søvn for han, Bjørn Wilhelmsen, Ivar Bonsaksen og Tore Petter Engen, som har utført siste finpuss for Høgskolen i Østfold. I tillegg er det utført en betydelig innsats av Bjørnar Wølner for Studentorganisasjonen og av Svein Ivar Kristiansen for Studentsamskipnaden.

Blomster etter lang natts jobb: Bjørn sammen med "nybakte" mamma Kjersti, pappa Jens-Petter og lille Helle.

Høgskolens nye internettsider
Høgskolen i Østfold har vært synlig og aktiv på internett lenge. Den 12. november 2003 blir dog en merkedag i høgskolens historie. Fra denne dato vil nemlig høgskolens informasjon utveksles mer moderne, effektivt og brukervennlig enn tidligere.
• Det blir enklere å publisere et mye større utvalg av informasjon
• Det blir enklere å finne relevant informasjon raskt
• Det blir enklere å informere hverandre og verden forøvrig, fra hvilken som helst PC i verden med adgang til internett.

Via en vanlig nettleser kan nettsider produseres og administreres enkelt. Nettstedet får felles uttrykk, lik hovedmeny overalt, nye søk- og spesialfunksjoner.
Eksempler på spesialfunksjoner: Kalender. Dato-/klokkestyrt kontroll av visning, sletting og arkivering. Krysspublisering på flere steder. 

Høgskolens første felles intranett
Høgskolens første felles intranett - for mer effektiv utveksling av informasjon internt i vår organisasjon - vil bli tatt i bruk innen utgangen av dette året.
Ansatte fra alle avdelinger har vært involvert i arbeidet med å få opp ny webløsning - og vil også bli det i arbeidet som gjenstår - med å finne ut hvordan intranett-løsningen med det nye NetEd-verktøyet brukes best.
Romreservasjon og en rekke andre funksjoner vil bli prøvd ut i samarbeid med både studenter og ansatte i ukene fremover.

Gratulerer med dagen!

Publisert 12. nov. 2003 12:00 - Sist endret 5. nov. 2022 20:10